20 oktober, 2016

Bubbleball som företagsevent

Bubbleball är det ideala företagseventet

Teambuildingaktiviteter är viktiga för varje arbetsplats och för nya projektgrupper, så att man kan lära känna varandra utanför kontoret för att skapa en informell stämning. Den stämningen gör sedan samarbetet på kontoret lättare.

Hur man skall välja ett bra event är inte alltid lika lätt. Det finns såklart en budget, men även andra begränsningar. Det skall vara roligt för alla och inte skapa negativa känslor för någon deltagare. Det är också viktigt att man försöker bryta den struktur som finns i yrkesrollerna man har gentemot varandra på kontoret.


Bubbleball är det ultimata företagseventet, eftersom det inte är någon som har en karriär inom bubbleball. Alla kommer vara nybörjare och lagom obekväma från start. Eftersom det går snabbt att lära sig, skapar det en postitiv gemenskap. Tävlingsmomentet blir inte allvarligt utan en rolig lek. Reglerna är enkla att förstå och det kräver inte en massa tid att förklara hur saker och ting fungerar, utan man kan unyttja tiden effektivt till att ha roligt.

Humorn i att se sina kollegor försöka kontrollera sina rörelser i en stor boll är given. Det kommer skapa skratt och roliga minnen, för att inte tala om roliga foton till kontoret.

Det skall inte ta för lång tid att genomföra ett event, om någon nu tycker att det är tråkigt. Bubbleball är flexibelt både till vilken plats det kan genomföras på och vilken tid man vill att eventet skall ta. Bubbellball blir på så sett perfekt att använda som en aktivitet innan en middag, eller efter en dag med bara möten.

Bubbleball kan genomföras på en plats som passar dig och ditt företag, antingen i anslutning till en arbetsplats, eller i anslutning till en konferensanläggning eller kanske i en park på stan, så att man smidigt kan gå till en middag.

Som företagsevent är det alltid skönt att välja något som garanterar en rolig aktivitet, men som inte kräver en massa planering av den som skall boka aktiviteten.