9 maj, 2016

Om Bubbleball

Bubbleball är något för de flesta

Har ni haft företagsfest och svårt att få med alla på att spela fotboll? Har ni funderat över vad ni skulle kunna göra inom teambuldingen för att bryta isen? Vill ni göra er företagsfest till något utöver det vanliga, något spännande och nytt med kompisgänget eller helt enkelt prova en sport som de flesta kommer tycka är kul. Då har vi ha något för er. Bubbleball är en sport som växer i popularitet tack vare sin mångsidighet och lättsamhet. Det är en sport som lockar till skratt, får gemenskapen att växa och ger allsidig träning. Bubble ball kan få även den som anser att sport inte är något roligt att ha kul och delta. Andra perfekta tillfällen för bubbleball är svensexor och möhippor eller födelsedagskalas.

Vad är bubble ball?

Bubbleball är en sport som innebär att man är iklädd en stor luftboll medan man spelar olika grenar. En av de populäraste är fotboll. Själva idén med bollen uppfanns i vårt grannland Norge, och har sedan dess spritt sig över världen. Det är de senaste åren sporten har blivit riktigt stor och den sprider sig som en löpeld över Sverige och världen. Den stötdämpande bollen tillåter fart, tacklingar, skratt och spring samtidigt som man slipper oroa sig för smärta och blåmärken. Sporten är i stort sett fri från skaderisker även om gravida och personer med rygg- eller nackproblem bör avstå. Bubbleball är också känt under namnen Bumperball, Zorbball och Loopyball.

Friskvård och träning

Glöm inte att Bubbleball är en väldigt rolig och underhållande sport som för företaget kan vara en perfekt friskvård och för kompisgänget ett utmärkt sätt att göra något kul och hälsosamt tillsammans. Var inte orolig för att någon skulle vara för gammal för att spela. Bubble ball passar de flesta åldrar! Sporten kan spelas både inomhus, på konstgräs eller utomhus. Det finns därför inga säsongsbegränsningar!

Smidigt arrangemang

Vi vill göra vårt bästa för att göra arrangemanget så smidigt och enkelt som möjligt. Vi erbjuder därför också matservice till bra priser där ni själva kan bestämma om ni vill erbjuda deltagarna enklare mackor eller varmrätter.

Vi är så pass säkra på att ert Bubbleballspelande kommer att falla er i smaken att vi erbjuder en garanti: har ni inte skrattat under spelet får ni pengarna tillbaka! Behöver ni ytterligare försäkran om att Bubbleball är ett perfekt nöje kan ni läsa referenser från våra tidigare deltagare på vår hemsida. Vi hoppas att ni kommer att tycka att instruktörerna är lika trevliga och hjälpsamma, maten lika god och sporten lika rolig som de flesta av våra tidigare kunder tycker.

Vi på spelabubbleball.se vill inte bara att våra kunder ska ha en kul och minnesvärd stund, vi bryr oss också om naturen. Därför arbetar vi för att göra sporten så miljövänlig som möjligt med bollar i ett material som inte belastar naturen i onödan.

Tveka inte att kontakta oss för frågor om sporten, arrangemang, priser och datum. Vi och många med oss tycker att Bubbleball är något alla borde prova!